Tillbaka pilTill alla artiklar
Della Boat Club – Framtidens sätt att äga båt

Della Boat Club – Framtidens sätt att äga båt

Della Boat Club är den moderna lösningen för att äga en båt, utvecklad i samarbete med Della8 och branschaktörer för att möta den växande efterfrågan på smidigt och rättvist samägande. Genom att erbjuda ett innovativt franchisekoncept riktar vi oss främst till båtåterförsäljare, marinaägare och båtentreprenörer som vill utöka sin verksamhet och erbjuda sina kunder en högkvalitativ och lönsam båtupplevelse.

Som franchisetagare i Della Boat Club får du tillgång till vårt starka varumärke och en teknisk plattform utformad för att underlätta smidigt samägande. Plattformen innehåller dynamiska samägandeavtal, en intelligent bokningskalender och en kommunikationsmodul – allt för att säkerställa att samägandet fungerar friktionsfritt.

Du förväntas kunna erbjuda båtägarna kompletta serviceavtal som ger dem en "all inclusive"-känsla. Detta skapar nya intäktsmöjligheter för dig som franchisetagare, genom att paketera service och underhåll efter dina egna tjänster och styrkor. Hör av dig till Emelie, emelie@della8.se om du vill veta mer!

Av: Emelie Nilsson Sträng, SEO
Publicerad: 23/9-2024

Relaterade länkar