Tillbaka pilTill alla artiklar
4 fantastiska fördelar med att samäga

4 fantastiska fördelar med att samäga

Samäga äger! Nu vill vi visa er 4 fantastiska fördelar med att samäga. Varsågoda!

1. Den första fördelen är givetvis ekonomin. Det är snällare för plånboken och det ger dig möjlighet att ha råd med ett större eller bättre objekt när det är fler som går ihop. Du får helt enkelt möjlighet att skaffa dig ditt drömobjekt! Genom att samäga blir det mer lönsamt och det blir en mer effektiv användning när objektet väl används. Toppen va?

2. Fördel nummer två är att du genom att samäga är snällare mot miljön. Genom att dela på större objekt kan du använda det när du behöver. Det här skapar en mer effektiv användning vilket leder till en mindre miljöpåverkan av vår konsumtion. Många av de objekt och saker som vi äger idag behöver vi inte vars en av, vi kan faktiskt dela.

3. Den tredje fördelen är att samägande ger dig möjlighet att skapa en plats för gemenskap och ett ställe där du kan skapa nya minnen. Det är även praktiskt att samäga eftersom ni kan dela upp praktiska uppgifter som underhåll och skötsel. Ni kanske till och med kan göra det till en rolig aktivitet tillsammans, vem vet?

4. Vår fjärde fördel med samägande som vi vill dela med oss av är tryggheten. Genom att samäga kan du lättare ha kontroll på vilka som delar objekt med dig och vilka som har använt objektet både innan och efter. Dessutom, väljer du Della8 har du alltid en tydlig och enkel översikt över vad ni har kommit överens om. Skönt och praktiskt!

Av: Emelie Nilsson Sträng, CEO

Publicerad: 16/5-2022