Om oss

Sharing is caring! Ni har hört det förut men vi säger det igen. Det är dags att börja dela. Det är dags att börja samäga.

Om Della8

Om Della8

Della8 vill få fler att tänka om när det gäller konsumtion och göra det enkelt att dela.Vi gör det möjligt att dela på större objekt vilket skapar en mer effektiv användning och vi är helt säkra på att co - sharing is the new green. Att samäga är inte bara snällare för miljön, utan även smartare för din ekonomi. Det är mer kostnadseffektivt att vara flera som går ihop och bara tänk vilket objekt du kan ha råd med om ni är tre delägare istället för att äga något ensam. Vi vill skapa en större frihet till en mindre peng. Med Della8 gör vi det möjligt att välkomna fler hem, till deras andra hem!

Bakgrund

Allting började med att Emelie Nilsson Sträng, VD på Della8, en sommar hyrde husbil och blev förälskad i husbilslivet. Så hon och hennes familj gjorde det fem år i rad. Men det fanns något som skavde. Hon tyckte det var krångligt, att det var låg standard och att det var dyrt. Så därför tänkte hon-Varför inte gå ihop med vänner eller familj och köpa en husbil tillsammans? Genom detta blir det möjligt att dela på kostnaden och dela på ansvaret, men också dela på glädjen. Och så föddes Della8.

Emelie och familj

Teamet bakom Della8

Bakom Della8 är bland annat två systrar med en härlig mix av erfarenheter och kompetenser, men det båda landar i är kärleken till nya innovativa idéer! Tillsammans med kompetenta och erfarna utvecklare och designers bildar Della8 ett oslagbart team som kompletterar varandra. Teamet tror att problem är till för att lösas och att allt är möjligt med rätt inställning och rätt team. Delar av Della-teamet har jobbat tillsammans i 13 år och har vunnit flertalet priser inom mobilapputveckling.

Emelie Nilsson Sträng
Olivia Sträng
Magnus Nilsson
Mikael Olsson
Niklas Andersson
Johanna Nilsson
Naomi Hamilton
Prisma Helsingborg

Placering

Della8 utgår från Helsingborg och är stolta över att vara en del av techhubben HETCH. HETCH är ett community med över 100 bolag i Helsingborgs finaste hus, Prisma.