Tillbaka pilTill alla artiklar
Hjälp vi har ärvt en sommarstuga!

Hjälp vi har ärvt en sommarstuga!

Har du och dina kusiner ärvt en sommarstuga? Men har ingen aning om hur ni ska gå tillväga? Fokuserar ni mer på känslan av att det kan bli konflikter än känslan av vilken möjlighet ni har fått? Ser ni mer problem än lösningar?

Du är inte ensam! När vi pratar om samägande i olika former så får vi ofta höra just detta. Och många uttrycker sig i stil med “Hjälp - vi har ärvt en sommarstuga”. Många vet inte var de ska börja och missar vilken otrolig lyx det egentligen är att ärva en sommarstuga.

För att undvika konflikter och krångel är det viktigt att det finns en gemensam syn på hur sommarstugan ska användas och skötas - och här hjälper vi dig! Ta er tid innan ni börjar använda sommarstugan - kom överens och sätt tillsammans upp gemensamma spelregler, skriv avtal och använd sedan vår bokningskalender så slipper ni konflikter och krångel.

Vi vill hjälpa fler att se och tänka på det positiva istället för att bara se problemen. Vi vill hjälpa fler att gå från “Hjälp vi har ärvt en sommarstuga” till “Hurra vi har ärvt en sommarstuga!”.

Av: Olivia Sträng, CMO

Publicerad: 10/1-2023