Tillbaka pilTill alla artiklar
Fördomarna som försvann - Så föddes Della8

Fördomarna som försvann - Så föddes Della8

Foppatofflor, matchande träningsoveraller, burkravioli och ljummet boxvin. Ja fördomarna var många och Della8s VD Emelie hade aldrig någonsin tänkt sig att åka på campingsemester.

Men livet tog en vändning och helt plötsligt stod hon där i foppatofflor från ICA Maxi, matchandes hela familjen. Hon hoppade in i familjens hyrda husbil och rullade till Böda Camping på Öland. Lite skeptisk, men mest glad. Och gladare skulle hon bli - för detta äventyr skulle få henne totalt omvänd och alla fördomar skulle försvinna. För det visade sig att hon hade haft helt fel.

Istället upplevde hon en veckas semester med sin familj som var bekymmersfri, som var nära naturen och som var sprängfylld av kärlek. Det var enkelt, det var glatt och det var något helt i hennes smak. Campingsemester blev en tradition för Emelie och hennes familj och hon lärde sig att rulla ut markisen och backa med husbil som ett riktigt proffs.

Men efter några år kände Emelie att något skavde. Hon tyckte det var krångligt att hyra själva husbilen, hon möttes några gånger av riktigt låg standard och framförallt tyckte hon att det var dyrt. Då kom tanken “Varför inte gå ihop med vänner eller familj och köpa en husbil tillsammans? Genom detta blir det möjligt att dela på kostnaden och dela på ansvaret, men också dela på glädjen och ge fler möjlighet att upptäcka samma fantastiska värld som jag har gjort.”

Så gick det till när fördomarna försvann och Della8 föddes.

Av: Olivia Sträng, CMO

Publicerad: 23/11-2022