Tillbaka pilTill alla artiklar
Dela fritidshus!

Dela fritidshus!

Att dela ett fritidshus tillsammans med andra erbjuder en rad fördelar som skapar fler möjligheter och förbättrar helhetsupplevelsen. Låt oss utforska några av anledningarna här!

Kostnadsdelning

Genom att dela på kostnaderna blir det mer överkomligt att äga ett fritidshus och på så vis blir det mer hållbart och görbart för alla inblandade.

Användning och variation

Att dela fritidshuset säkerställer att det utnyttjas och används under hela säsongen, vilket ger en flexibilitet och kan erbjuda olika spännande upplevelser. Att dela ett fritidshus ger dig också möjlighet att skapa en plats för avkoppling och varaktiga minnen med vänner och familj.

Enkelt underhåll

Genom att dela på fritidshuset delar ni också på ansvaret för underhållet. Genom att göra detta säkerställer ni att fritidshuset förblir i ett bra skick och du slipper att det endast belastar dig.

Delade bekvämligheter

Att dela och samäga ett fritidshus gör att du får tillgång till bekvämligheter, standard och objekt som du kanske inte annars hade haft möjlighet att skaffa ensam rent ekonomiskt. Nu kanske du kan köpa ditt drömobjekt!

Möjlighet till inkomst

Genom att hyra ut fritidshuset under outnyttjade perioder kan det generera intäkter som i sin tur kan kompensera för era utgifter. Win-win!

Av: Olivia Sträng, CMO

Publicerad: 8/6-2023