Tillbaka pilTill alla artiklar
Använd din vinterstuga året om!

Använd din vinterstuga året om!

Använd din vinterstuga året om och upptäck svenska fjällen. Att njuta av skönheten i svenska fjällen behöver inte vara begränsat till vintern. De varmare månaderna öppnar en skattkammare av upplevelser som bara väntar på att utforskas. Använd din vinterstuga året om och upptäck alla härliga aktiviteter som går att göra när fjällen inte är snötäckta! Här är lite exempel på vad du kan göra.

Vandringsspår
Den svenska fjällen har ett omfattande nätverk av vandringsleder som passar alla färdighetsnivåer. Från avslappnande promenader genom natursköna ängar till utmanande vandringar upp längs höga toppar som alla bjuder på otroliga vyer.

Cykeläventyr
Byt ut dina skidor mot en cykel och upplev adrenalinstinna mountainbike-äventyr. Färdas över kuperade terränger, genom vackra skogsstigar och njut av friheten att utforska fjällen på två hjul.

Möten med vilda djur
Se fjällens levande ekosystem vakna till liv. Håll ögonen öppna för bland annat renar, älgar och olika fågelarter.

Fiskeexpeditioner
Många bergsjöar och strömmar erbjuder utmärkta fiskeplatser. Ge dig ut på en fridfull fisketur med svenska fjällen som bakgrund!

Genom att använda sin vinterstuga året om erbjuds en fördjupad resa in i hjärtat av Svenska fjällens charm. Med varje säsong förvandlas landskapet och avslöjar sina olika sidor, var och en lika fängslande som den förra!

Av: Olivia Sträng, CMO

Publicerad: 7/12-2023