Tillbaka pilTill alla artiklar
Samäg en Uttern S65! Drömmen är nära.

Samäg en Uttern S65! Drömmen är nära.

Totalpriset ligger på 125 000 kr, men tänk, är ni tre samägare blir det endast ca 42 000 kr eller fyra 32 000 kr. Är ni redan ett gäng, hör av er direkt till Älmhult Marin info@almhultsmarin.se är du ensam intresserad och bor i södra Sverige hör av dig till oss på hej@della8.se så hittar vi likasinnade.
Läs mer om båten här: Uttern S65 - Mercury 115 hk med 8+ trailer

Fördelarna med att samäga en båt?

  • Dela på kostnaderna. Den största fördelen med att samäga en båt är att det blir möjligt att dela på kostnaderna så som inköpspris, försäkring, bryggavgifter, underhåll och reparationer.
  • Delat användande. Att samäga en båt innebär att du delar på användningen av båten med andra samägare och det blir en mer effektiv användning. Båten ligger inte stilla lika mycket och får ut sin fulla potential till härliga dagar på havet!
  • Möjlighet att köpa en större och dyrare båt. Genom att samla resurser med andra samägare kan du ha råd med en större eller dyrare båt än du skulle kunna ha på egen hand.
  • Att samäga en båt kan också vara en social upplevelse. Du kan få möjlighet att tillbringa tid med andra båtentusiaster, dela dina kunskaper och färdigheter och skapa nya vänner.

Av: Emelie Nilsson Sträng, CEO

Publicerad: 21/5-2024