Tillbaka pilTill alla artiklar
Co-sharing is the new green

Co-sharing is the new green

Vår värld mår inte bra och jordens resurser håller på att ta slut. Dagens konsumtion står för en stor del av världens påverkan på miljön och dagens statuskonsumtion kan lätt starta och skapa nya konsumtionsmönster. För att bidra till en framtid som ska räcka till så är detta inte hållbart. Tillsammans kan vi göra aktiva val för att minska vår egen påverkan och det är dags att ta ansvar. Det är dags att tänka om. Nya tider kräver nya idéer och nya innovationer.

Della8 vill få fler att tänka om när det gäller konsumtion och göra det enkelt att dela, istället för att köpa nytt. Alla behöver inte vars en. Att samäga är inte bara snällare för miljön, utan även smartare för din ekonomi. Det är mer kostnadseffektivt att vara flera som går ihop för att köpa ett objekt. Både snällt mot miljön och plånboken, grymt va!

Enligt myndigheten för trafikanalys körs en husbil i snitt 688 mil/år och enligt båtbranschens riksförbund används en båt i snitt 15 dagar om året. Resten av tiden står alltså dessa objekt stilla, tomma och ensamma. Della8 gör det möjligt att dela på större objekt vilket gör att du kan använda det när du behöver. Det här skapar en mer effektiv användning vilket leder till en mindre miljöpåverkan av vår konsumtion. Vi är helt säkra på att co-sharing is the new green!

Av: Olivia Sträng, CMO

Publicerad: 18/5-2022