Tillbaka pilTill alla artiklar
 Samäg en fjällstuga i Stöten!

Samäg en fjällstuga i Stöten!

Nu har du chansen att förvärva en nyproducerad bostadsrätt i parhus med närhet till såväl längdskidspår som lift.Nu byggs 12 stycken bostäder om totalt 93 kvm golvyta som inger en fjällkänsla med hög standard på materialval. Varje lägenhet är fördelad på ett entréplan med en väl tilltagen hall, vardagsrum med braskamin och dörr ut till altan, kök från Danska Kitch´n med moderna vitvaror, separat toalett, två stycken sovrum, badrum med kakel och klinker samt bastu. Övervåning med ett mindre vardagsrum, två sovrum samt gott om förrådsutrymmen.

Tillval så som stenskiva i kök, braskamin, separat förråd värde ca: 150.000 kr ingår vid förhandsbokning innan 2023-03-31. Till föreningen kommer det även byggas 4 stycken bostadsrätter i studiohusutförande med likvärdig material som de större boendena. Välplanerade bostäder perfekta som ett instegsboende eller för den mindre familjen. Studiohusen är fördelade på ett entréplan med hall, kök, vardagsrum och badrum med tvättmaskin. Sovloft fördelat på två stycken sovrum och en möjlighet till 3-4 bäddar.

Nedre Ranchen Lodge i Stöten är ett nytt område intill Ranchen där man i två års tid exploaterat och byggt bostäder. Här bor du endast en stenkast från Stötens längd skidspår och med hjälp av transportliften så tar du dig med enkelhet upp till Sälenfjällens bästa pister. Stöten har Sälenfjällens högsta fallhöjden på 370 meter och även Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och enklare backar.

Bostäderna förväntas vara färdigställda vintersäsongen 2023/2024 så ta chansen och skaffa dig din fjällstuga redan idag!

Av: Projekt Stöten Vinterbyn

Publicerad: 9/2-2023

Relaterade länkar