Tillbaka pilTill alla artiklar
Samäg en båt! - Intervju med en samägare

Samäg en båt! - Intervju med en samägare

Låt oss presentera Marcus, som var en av Della8s grymma testpiloter. Marcus samäger en båt tillsammans med sina två bröder och under sommaren fick de möjligheten att testa vårt verktyg vilket gav väldigt goda resultat. Bokningstjänsten var speciellt omtyckt eftersom han och hans syskon kunde planera sitt användande och behövde aldrig bli osams.

“Vi har alla mycket olika saker för oss och väldigt olika scheman, därför var det bra att vi under sommaren kunde använda oss av en gemensam kalender för att planera när var och en skulle använda båten. Där kunde vi även planera in när alla tre kunde åka ut på turer tillsammans vilket var toppen!” säger Marcus.

Hur kom det sig att ni samäger en båt?

  • Vi har alla alltid älskat livet på havet och vi gillar även prylar. När vi därför fick möjlighet att köpa denna fina båt så slog vi till, och eftersom vi är tre stycken blev det mycket billigare - så det var inte mycket att fundera på. Vi bara körde!

Vad är det bästa med att samäga?

  • En av de bästa sakerna med att samäga båten är att vi alla kan hjälpas åt med underhållet. Vår båt är en gammal träeka så det krävs mycket arbete för att den ska hålla sig fin. Det är skönt att dela på ansvaret och att vi kan hjälpas åt.

Vad är det bästa med att vara ute på havet?

  • Friheten! Ena gången åker vi till grannhamnen och tar en glass och nästa gång är det en heldag på havet med en tur till Kullaberg för att bada bland alla häftiga klippor. Jag tror nog att Kullaberg är mitt favoritställe att åka till. Men det bästa med havet är absolut att det finns en så stor variation och man har så många möjligheter.

Av: Olivia Sträng, CMO

Publicerad: 19/10-2022