Tillbaka pilTill alla annonser

Carthago Van 640 LE charming GT 35L 2024

Typ

Husbil

Smeknamn

Bengt i Örkelljunga

Bengt i Örkelljunga

Carthago Van 640 LE charming GT 35L - Årsmodell 2024

En dröm för äventyraren!

Upptäck friheten på vägarna med denna toppmoderna och lyxiga husbil från Carthago. Med en prislapp på 1 275 800 kr och en totalvikt på 3 500 kg är detta det perfekta valet för dig som vill resa bekvämt och stilfullt.

Bekvämlighet och stil i ett

Denna husbil är utrustad med allt du behöver för en komfortabel resa. Med 3 sovplatser kan du och dina nära och kära njuta av en god natts sömn, oavsett var ni befinner er. Den eleganta inredningen och de högkvalitativa materialen skapar en hemtrevlig och inbjudande atmosfär.

Designad för att imponera

Carthago är kända för sin exceptionella design och denna modell är inget undantag. Den slående exteriören och det genomtänkta utrymmet gör att du kan resa med stil och komfort.

Utrustad för äventyr

Med en årsmodell av 2024 är denna husbil utrustad med den senaste tekniken och bekvämligheterna. Oavsett om du planerar en weekendresa eller en längre semester, kommer denna husbil att möta alla dina behov.

Missa inte chansen

Denna husbil är en perfekt kombination av lyx, komfort och äventyr. Missa inte chansen att äga en Carthago Van 640 LE charming GT 35L och skapa minnen för livet.

Info

Observera: Texter i annonser kan ha sammanfattats med hjälp av artificiell intelligens.
Vi strävar efter högsta möjliga noggrannhet och relevans, men små felaktigheter kan förekomma.